Fodbold nyheder

Xavi:
Jeg afviste trænerjobbet i Barcelona

Af Mads Sigh Lund Andersen

Barcelona-legenden, Xavi Hernandez, afviste Barcelonas tilbud om at blive træner.

Article image

769 kampe for FC Barcelona er en af de ting Xavi nåede at opnå i hans fantastiske spillerkarriere. Efter han forlod fodbolden som spiller, vendte han dog hurtigt tilbage som træner, og han er i øjeblikket træner for Al Sadd i Qatar. På trods af hans, indtil videre, meget korte trænerkarriere tilbød Barcelona ham trænerposten i klubben, inden klubben hentede Quique Setien – det bekræftede Xavi selv på en pressekonference.

- Ja det er sandt, at jeg havde et tilbud fra Barcelona – de var her for at snakke med mig, men jeg accepterede ikke (tilbuddet, red.), fordi jeg føler ikke, at det er det rigtige tidspunkt for mig. Jeg er meget taknemmelig for Barca, Eric Abidal og Oscar Grau for dette tilbud, men det er ikke det rigtige tidspunkt for mig.

- Selvfølgelig er det min drøm at være træner for Barcelona, men det her er ikke det rigtige tidspunkt. Jeg er nødt til at være ærlig over for dig og alle andre – jeg følte ikke, at det var det rigtige tidspunkt lige nu. Selvfølgelig er Quique Setien klar til at træne Barcelona. Jeg elsker ham som træner, sagde Xavi på en pressekonference.

Mere om Barcelona

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik