Fodbold nyheder

Onsdagens engelske rygter

Af Tobias Mølgaard Sørensen

Manchester City vil ikke sælge til Arsenal, Leicester leder efter en ny back, og José Mourinho er tæt på sin første transfer i Tottenham.

Article image
Ritzau-Scanpix

Arsenals 28-årige franske angriber, Alexandre Lacazette, er fortsat en del af transferplanerne hos Atlético Madrid, hvis klubben ikke kan få fat i Edinson Cavani. (Sky Sports)

Manchester City har udelukket, at John Stones tager til ”The Gunners” i denne måned. (Manchester Evening News)

Ed Woodward, der er sportsdirektør i Manchester United, er rejst til Frankrig for at kigge på Lilles franske midtbanespiller Boubakary Soumare. (Star)

Agenten til Tahith Chong, der ønsker at forlade Old Trafford til sommer, er blevet opmærksom på Inter i Serie A. (Mirror)

Leicesters Andy King har accepteret kontrakten fra Huddersfield, og waliseren skal dermed spille i Championship. (Daily Mail)

Pep Guardiola regner ikke med at stoppe i klubben efter denne sæson, og han vil heller ikke blot sidde kontrakten ud, som udløber i 2021. (Telegraph)

Neil Etheridge bliver ikke involveret i Cardiffs returopgør i FA-Cuppen mod Carlisle, da målmanden er tæt på et skifte til West Ham. (Wales Online)

Manchester United er tvunget til at betale tæt på 40 millioner kroner, hvis de fyrer Ole Gunnar Solskjær. (Sun)

Leicester har spurgt Manchester United, om de kan købe Luke Shaw, hvis Ben Chilwell rykker til Chelsea. (Daily Mail)

Tottenham er rygende tæt på José Mourinhos første transfer, og det bliver Benficas 21-årige Gedson Fernandes, der bestod lægetjekket i mandags. (Evening Standard)

Det er usandsynligt, at Chelsea henter Bournemouths Nathan Aké, selvom de har en tilbagekøbsklausul. (Sky Sports)

Arsenal kan være tæt på AC Milans Franck Kessie. (Metro)

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik