Fodbold nyheder

Tottenham tilbudt gammel kending

Af Christian Bang Jensen

Fernando Llorente er måske på vej tilbage til den London-klub, han skiftede væk fra i sommer.

Article image
Ritzau-Scanpix

Harry Kane er skadet i mindst tre måneder endnu. Og det er tre vigtige måneder for London-klubben Tottenham, som i denne periode ikke kun skal forsøge at komme godt igennem en svær Premier League-sæson, men også skal forsøge at spille sig videre i Champions League-turneringen, hvor de i seneste sæson nåede hele vejen til finalen.

Og uden en klar afløser i truppen for den engelske angriber er manager Jose Mourinho og ejer Daniel Levy kommer i alvorlige problemer. Men ifølge Sky Sports kan hjælpen være på vej – og det er fra en gammel kending. Det engelske medie skriver tirsdag, at den italienske klub Napoli har tilbudt den baskiske angriber Fernando Llorente til Tottenham på en lejekontrakt for resten af sæsonen.

Den tårnhøje angriber tilbragte to sæsoner hos ”Spurs,” hvor han nåede 66 kampe og scorede 13 mål, inden han drog mod det italienske. Blandt andet stod Fernando Llorente bag det afgørende mål i den dramatiske kvartfinale mod Manchester City i seneste sæsons Champions League. I Italien har Fernando Llorente optrådt 21 gange, men primært som indskrifter.

Sky Sports skriver dog, at det på nuværende tidspunkt er usandsynligt, at ”Spurs” vil gå efter baskeren. Tottenham har i stedet udset sig AC Milans polske angriber Krzysztof Piatek, der er kommet i overskud efter Zlatan Ibrahimovic er vendt tilbage til Milano-klubben.

Mere om Tottenham

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik