Fodbold nyheder

Mandagens internationale rygter

Af Daniel Fisker

FC Barcelona har taget kontakt til en mulig trænererstatning, mens Real Madrid pønser på at gøre alvor af interessen i Ajax-profilen Donny van de Beek.

Article image

FC Barcelona har taget kontrakt til Mauricio Pochettino, fordi den 47-årige argentiner skal erstatte Ernesto Valverde som træner i klubben. Pochettino har været arbejdsløs, siden han blev fyret i Tottenham i november. (AS)

Den tidligere Manchester United-angriber Javier Hernandez skal mødes med repræsentanter fra LA Galaxy for at diskutere et potentielt skifte til MLS. Den 31-årige mexicaner skiftede i september fra West Ham til Sevilla. (Marca)

Real Madrid, som længe har haft et godt øje til Ajax-midtbanespilleren Donny van de Beek, har planer om at byde godt og vel 450 millioner kroner for den hollandske landsholdsspiller, når sommerens transfervindue åbner. (Football Espana)

Erling Haaland har løftet sløret for, at han valgte Borussia Dortmund, fordi Bundesliga-klubben havde brug for ham. Den 19-årige nordmand snakkede man andre store klubber, men de kunne ikke give den unge nordmand samme følelse som Borussia Dortmund. (Mirror)

Bayern München overvejer at byde på FC Barcelonas højreback Nelson Semedo, som er værdisat til 300 millioner kroner, når sommerens transfervindue åbner. (Mundo Deportivo)

Optakt

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik