Torsten Brix

Gamle Hodgson driller unge Arteta

Chancefattigt og intens London-opgør… med et sjældent rødt kort.
Blot en gang af de sidste 14, hvor Arsenal har gæstet Crystal Palace, har de tabt, men det var tæt på i lørdagens tidlige Premier League-kamp.

Tidligt i kampen scorede Arsenal-topscoreren Pierre-Emerick Aubameyang efter en stikning fra Alexandre Lacazette i den chancefattige kamp, men i starten af halvleg fik Palace dog udlignet på det vindblæste Selhurst Park, da Jordan Ayews afslutning blev afrettet af David Luiz, som kort tid efter havde et nærgående hovedstød i den anden ende. Men kort tid efter fik målscoreren Aubemayang et korrekt rødt kort efter en VAR-kendelse.

Det røde kort var efter en grim stempling på Max Meyer, og dermed fik angriberen fra Gabon sit første røde kort i Premier League, hvilket gav en stor chance til Crystal Palace, da Sokratis sparkede bolden væk på stregen. Med ti minutter igen ramte undertals Arsenal stolpen ved rekordindkøb Nicolas Pepe, og dermed sluttede det uafgjort 1-1.

Opgøret var et møde imellem managerne Roy Hodgson og Mikel Arteta – og næsten et møde mellem far og søn. Imellem de to managere er der hele 34 år og 229 dage.