Fodbold nyheder

AGF’er:
Vi tror ikke, at vi er superhelte

Af Torsten Brix

Superliga-spillerne fra Århus er kommet tilbage fra vinterpausen – i god form!

Article image

- Det er ikke et krav til os spillere, at vi skal træne for os selv. Jeg mener, det er nødvendigt for mig. Jeg vil bare blive bedre, og samtidig gøre noget ved de skavanker, jeg har døjet med i løbet af sæsonen. Når man er professionel fodboldspiller, så er det næsten en pligt at gøre det. Men det er forskelligt fra person til person. Mange kommer tilbage i fantastisk form, uden at have lavet det samme. De har bare trænet for sig selv.

Sådan siger AGF-spilleren Casper Højer Nielsen i dagens udgave af Jyllands-Posten. AGF indtager tredjepladsen i Superligaen og skulle have begge ben placeret på jorden – ifølge Højer:

- Holdet har forberedt sig godt hen over nytår. Det kan ses på testene og den forfatning, vi er kommet tilbage i. Jeg tror egentlig ikke, at vi har syntes, det har været så hårdt at komme i gang igen. Min krop er ikke træt, selv om vi har haft nogle dage med hårde tests.

- Vi har hovedet på det rette sted. Vi har en fantastisk gruppe af spillere. Vi tror ikke, at vi er superhelte, og at vi har opnået noget fantastisk, for det har vi ikke endnu.

Mere om AGF

Optakter

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik