Fodbold nyheder

Avis:
Tottenham tilbudt målløs verdensmester

Af Tobias Mølgaard Sørensen

Atlético Madrid har ikke haft succes med Thomas Lemar i denne sæson, og nu forsøger de at udleje ham til Tottenham, der vil få mulighed for at købe ham i slutningen af sæsonen.

Article image
Ritzau-Scanpix

Den franske profil Thomas Lemar var en stor transfer for Diego Simeone og Atlético Madrid, da han skiftede fra AS Monaco til den spanske hovedstad. Han havde netop været afsked med det franske landshold og vundet verdensmesterskabet i 2018, dermed var forventningerne til Thomas Lemar sat i vejret, men de er aldrig blevet indfriet.

Det blev dog til tre mål i 31 kampe i sidste sæson, men i denne sæson har den 24-årige franskmand ikke scoret eller assistereret i 15 kampe. Thomas Lemar er faldet meget i niveau og i værdi under Simeone, og derfor har han nye planer for sin fløjspiller.

Ifølge The Independent får Tottenham nu muligheden for at leje Thomas Lemar i seks måneder med købsoption i slutningen af denne sæson. De vil skulle betale i omegnen af 522 millioner kroner, hvis de er interesseret i at hente ham på en permanent aftale.

Mere om Thomas Lemar

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik