Fodbold nyheder

Rakitic:
Valverde snakker ikke med mig

Af Mads Sigh Lund Andersen

Rakitic og Valverde har ikke snakket sammen om hans spilletid i klubben, fortæller kroaten.

Article image
Ritzau-Scanpix

I starten af denne sæson så man ikke meget til Ivan Rakitic i Barcelonas startopstilling. Den unge nye midtbanespiller Frenkie De Jong udgjorde oftest midtbanen sammen Arthur og Sergio Busquets. Rakitic har dog siden fået mere spilletid, og har nu startet inde i seks af de syv seneste kampe for Barcelona, men Rakitic har ikke snakket med sin træner om det.

- Nej (vi har ikke snakket, red.). Der er ikke noget at sige, jeg synes alt er klart. For mig er det vigtigste at nyde fodbolden. Jeg er glad for at gå til træning om morgenen og forberede mig selv på kamp på den bedst mulige måde. Når det kommer til stykket, er det træneren, der bestemmer, hvem der spiller og hvor meget.

- Jeg ved ikke (hvad der har ændret sig, red.). I de sidste par måneder har jeg prøvet at give mit bedste i hver eneste træningssession og kamp. Jeg ventede på min chance, og den kom, og jeg vil udnytte den. Jeg er 31 år gammel – det er den bedste alder i fodbold, og jeg vil spille. Det er det vigtigste, sagde Rakitic til Sportske Novosti.

Mere om Ivan Rakitić

Mere om Barcelona

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik