Fodbold nyheder

Avis:
Eriksen til Real Madrid, Bale den anden vej

Af Mads Sigh Lund Andersen

Den spanske avis El Desmarque melder, at Spurs er interesserede i at handle med Madrid.

Article image
Ritzau-Scanpix

En stor handel kunne være på trapperne, melder El Desmarque. Danske Christian Eriksen kunne endelig være på vej væk fra Spurs, imens en gammel Tottenham-kending kunne komme tilbage i form af Gareth Bale. Ifølge El Desmarque skulle Tottenham være klar til at betale cirka 225 millioner og Eriksen for Bale. Bale har også tidligere i november udtalt sig positivt omkring Tottenhams ansættelse af Jose Mourinho.

- At have Mourinho er en fantastisk udmelding for klubben - jeg synes, at han er en vinder. Tottenham vil gerne have trofæer, og jeg tror ikke, at det er et bedre partnerskab end Mourinho og Tottenham til at vinde trofæer sammen, sagde Bale tilbage i november ifølge The Sun.

Skiftet ville tillade Spurs at få noget for Eriksen, der har seks måneder tilbage på sin klub, og som tidligere har offentliggjort sine planer om at forlade klubben. Samtidig vil Bale komme væk fra Madrid, som han var tæt på i sommer, hvor et skifte til Kina så ud til at være bekræftet, inden det faldt sammen til sidst.

Relaterede artikler

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik