Tottenham - Brighton

England: Premier League
Tottenham H. Kane (53), D. Alli (72)
Tottenham Hotspur StadiumFuld tid2-1Tilskuere: 56.308
Brighton A. Webster (37)
LineupReferat

Tottenham-stjerne ville ikke spille imod Brighton

Af Mads Sigh Lund Andersen

Jose Mourinho afslørede inden dagens kamp, at Ndombele ikke ville spille på grund af frygt for en skade.

Article image
Ritzau-Scanpix

Tottenhams rekordindkøb, Tanguy Ndombele, har nok ikke været så iøjnefaldende, som mange Tottenham fans ville have håbet inden sæsonen. En stor del af grunden til dette skal findes i de mange skader, den franske stjerne har haft, siden han skiftede til klubben.

Op til dagens kamp blev det klart, da startopstillingerne blev offentliggjort, at Ndombele slet ikke var med i holdtruppen, og dette blev der stillet spørgsmålstegn ved før kick-off på Tottenham Hotspur Stadium, hvor Mourinho forklarede.

- Jeg kan ikke sige, at han er skadet, fordi om fem minutter begynder vi en træningssession, som i vil kunne se fra tilskuerpladserne, og han vil træne med som normalt, så jeg kan ikke sige, at han er skadet. Jeg kan dog sige, at han i går fortalte mig, at han ikke føler sig i stand til at spille - ikke baseret på skader, men frygt for tidligere skadet har haft siden starten af sæsonen.

- Han har haft to, tre eller fire muskelskader siden starten af sæsonen, og han føler sig ikke klar til at starte kampen. Jeg kan dog ikke sige, at han er skadet, jeg kan kun sige, at han ikke er i stand til det, hvilket er en helt anderledes ting, sagde Mourinho op til kampen imod Brighton ifølge Sky Sports.

Mere om kampen

Mere om holdene

Mere om Tanguy NDombèlé

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik