Fodbold nyheder

- Jeg ville aldrig fyre Pochettino

Af Mads Sigh Lund Andersen

Daniel Levy fortæller, at fyringen af Pochettino var den sværeste manager-relaterede beslutning, han har taget.

Article image
Ritzau-Scanpix

Tottenhams direktør, Daniel Levy, fortæller i et nyt interview med Standard Sport, at fyringen af Pochettino var en meget svær beslutning. Dette kommer på baggrund af Pochettinos mange år i klubben, og det personlige forhold der er mellem de to. Levy afviste at komme ind på begrundelsen for fyringen, men når man kigger på Pochettinos sidste 25 kampe, hvor Tottenham fik 24 point, forstår man godt fyringen.

- Ja (det var den sværeste beslutning, red.) fordi du er nødt til at forstå, at jeg havde opbygget et personligt forhold til Mauricio over fem og et halvt år. Det er ikke noget, jeg nogensinde havde lyst. Personligt var det ekstremt svært, jeg fortalte ham dette, og han forstod det godt. Han har været involveret i fodbold, så han forstår.

- Det er ikke personligt, og jeg er sikker på, at han vil komme tilbage stærkere end før og få mulighed for at træne en anden stor klub. Jeg vil ikke sidde her og analysere fortiden. Det er ikke produktivt. Mauricio gjorde et fantastisk stykke arbejde, og vi er meget taknemmelige. Jeg ønsker ham alt det bedste i fremtiden, og jeg er stadig i kontakt med ham. Mit forhold til ham er meget godt. Vi kom bare til et punkt, hvor vi havde brug for en skilsmisse, sagde Levy til Standard Sport.

Mere om Tottenham

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik