Fodbold nyheder

City-lejesvend til Guardiola:
Mine langsigtede ambitioner er at komme tilbage til City.

Af Christian Kern Hansen

Manchester CIty-lejesvenden, Tosin Adarabioyo, der er på leje i Championship-klubben, Blackburn Rovers, øjner bestemt en fremtid i Manchester CIty.

Article image
Ritzau-Scanpix

Tosin Adarabioyo blev i sommers udlejet til Championship-klubben, Blackburn Rovers i håb om, at den nu 22-årige forsvarspiller kunne få mere kamptræning. Lige netop dette har den centrale forsvarspiller opnået i Blackburn Rovers, hvor det er blevet til 13 kampe i den næstbedste engelske række. Midtstopperen har leveret kontinuerlige gode præstationer i rollen som midtstopper i Blackburn, og i fremtiden ønsker den unge stopper at kunne trække Manchester City-trøjen over hovedet.

- Mine langsigtede ambitioner er at komme tilbage til City, få min chance, og så have en chance på holdet, udtalte den talentfulde midtstopper til det engelske medie, The Mirror og fortsatte.

- Du giver aldrig op om dette, og forhåbentligt har jeg forbedret mine chancer for at gøre dette i denne sæson.

- Jeg vil ikke sige, at de har til hensigt at presse mig, men jeg vil sige, hvis du er god nok, og du kan vise dem, at du kan spille på det niveau, så vil du få en chance.

- Det er et højt niveau, så du bliver nødt til at være verdensklasse. Jeg vil ikke sige, at der er et pres på dem for at bringe spillere igennem. Der er et pres på dem for at vinde ligaen, men det er mit personlige mål at gøre det.Relaterede artikler

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik