Fodbold nyheder

Lørdagens engelske rygter

Af Christian Kern Hansen

Manchester United øjner Atletico-profil, Ole Gunnar Solskjær har været i Salzburg, og Mourinho ønsker ikke at bruge tid på spillerindkøb i det forestående januar-vindue. Alt dette og meget mere i lørdagens engelske rygter.

Article image
Ritzau-Scanpix

Atletico Madrid er klar til at sænke den spanske midtbanespiller, Sauls pris til 85 millioner pund, hvilket sætter gang i alarmsberedskabet hos Manchester United. (Telegraph)

Machester United-manageren, Ole Gunnar Solskjær fløj til Salzburg fredag for at møde Erling Haaland, i det klubben følger sin førsteprioritet. (Mail)

Den uruguayanske midtbanespiller Lucas Torreira, kan potentielt set forlade Arsenal til fordel for Napoli for 21 millioner pund, men Serie-A klubben ønsker at forhandle en låneaftale først (Mirror)

Arsenal og Manchester United konkurrerer om den svenske midtbanespille, Dejan Kulusevski, som er på lån i Parma fra Atalanta, og har en værdi på 42 millioner pund. (Mirror)

Jürgen Klopp har indikeret, at Liverpool kan være tilbage på markedet efter flere Salzburg-spillere, efter at man har indgået en aftale med Takumi Minamino før januar-vinduet. (Mirror)

Frank Lampard vil ikke snakke med Oliver Giroud, Willian eller Pedro om kontraktforlængelser før næste måned. De tre nævnte spilleres kontrakter udløber i slutningen af sæsonen. (Independent)

Frank Lampard insisterer på, at Chelsea kun er på markedet for at finde topspillere i januar-vinduet. (Express)

Crystal Palace kan ende med at købe Oliver Giroud i Chelsea. (Mirror)

Sheffield United planlægger at åbne op for nye kontrakt-samtaler med forsvarspilleren, Enda Stevens. (Football Insider)

Jose Mourinho foretrækker at bruge mere tid på banen med sine spillere, end at købe nye spillere. (Football.London)

Jose Mourinho har givet den 21-årige argentinske forsvarsspiller tilladelse til at forlade klubben på en låneaftale i januar-vinduet. (SkySports)

Glasgow Rangers holder et vågent øje med Charlton-angriberen, Lyle Taylor, som også har tiltrukket interesse fra Swansea, West Bromwich og Sheffield Wednesday. (SkySports)


Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik