Fodbold nyheder

Fredagens internationale rygter

Af Daniel Fisker

Neymar har lovet, at han er glad i Paris Saint-Germain, mens både FC Barcelona og Atlético Madrid er interesserede i en italiensk forsvarsgeneral.

Article image
Ritzau-Scanpix

Napoli overvejer at tilbyde Arsenal 190 millioner kroner for den 23-årige midtbanespiller Lucas Torreira, hvis ”The Gunners” ikke er villige til at udleje uruguayaneren i januar-transfervinduet. (Il Mattino)

Superstjernen Neymar har lovet, at han er glad i Paris Saint-Germain, selvom han tidligere på sæsonen ønskede at forlade den franske hovedstadsklub. (AS)

Både FC Barcelona og Atlético Madrid er interesserede i at hente AC Milan-forsvarsgeneralen Alessio Romagnoli næste sommer. (Calciomercato)

Real Madrid-træneren Zinedine Zidane har nedtonet sit seneste fravalg af Gareth Bale til Real Madrids startopstilling. (Sky Sports)

Chelseas spanske kantspiller Pedro Rodriguez, som har kontraktudløb til sommer, vil tage mod et eventuelt tilbud fra FC Barcelona med kyshånd. (Sport)

FC Barcelona har sendt repræsentanter til Milano for at forhandle om en eventuel aftale mellem den 22-årige kantspiller Jeremie Boga og den catalanske storklub. (Sport)

Rangers har gjort det klart over for den colombianske angrbier Alfredo Morelos, at han ikke får lov til at forlade klubben i januar. (Football Insider)

Inter pønser på at hente to spillere. Der er tale om Udinese-esset Rodrigo De Paul og Chelsea-venstrebacken Marcos Alonso. (Tuttomercatoweb)

FC Barcelona-midtbanespilleren Ivan Rakitic foretrækker et skifte til Juventus, som dog ønsker at sælge en midtbanespiller, før de tager hul på eventuelle forhandlinger med kroaten. (Calciomercato)

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik