Mads Sigh Lund Andersen

Real Madrids Rodrygo-effekt

Når den talentfulde 18-årige Rodrygo starter inde for Real Madrid, plejer det at gå godt.
Rodrygo har været i god form i denne sæson for Real Madrid – den 18-årige wing har scoret syv mål og lavet et assist på 11 kampe, og i størstedelen af disse kampe har den unge brasilianer ikke spillet 90 minutter. Specielt i Champions League har han været imponerende, hvor han har scoret fire mål i de tre kampe han har startet i.

Samtidig har han også haft en god effekt på holdet. Real Madrid har nemlig startet med Rodrygo syv gange i sæsonen, og har vundet seks af kampene, mens den sidste blev til en uafgjort. Den seneste kamp var mod Club Brügge i Champions League, som endte 3-1 til Real Madrid, hvor Rodrygo også scorede.

Rodrygos imponerende start hos Real Madrid betyder, at han ligger nummer to på klubbens topscorerliste, med seks mål, kun overgået af Real Madrid-legenden, Karim Benzema, der har scoret 15 mål. Rodrygo har startet inde i tre ud af de seneste fem Real Madrid-kampen, så det bliver spænende at se, hvorvidt Zidane vil give stortalentet chancen fra start imod Valencia i weekenden.

Det læser brugerne på INDKAST lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER