K. Coman (14), T. Müller (45), P. Coutinho (64)
R. Sessegnon (20)
Mads Sigh Lund Andersen

Bayern spadserer forbi Tottenham

På en aften, hvor ingen af holdene spillede sig fuldt ud, vandt Bayern München 3-1 over Tottenham.
Efter Tottenhams ydmygende 7-2-nederlag på New White Hart Lane tidligere i Champions League-gruppespillet, var de i aften på udkig efter revanche, da det London-baserede mandskab drog mod München. Bayern skulle forsøge at komme i fint selskab, da de kunne blive en af de eneste klubber til at gøre rent bord i Champions League-gruppespillet.

Bayern kom bedst ud af starthullerne, og fik scoret allerede efter 14 minutter. Gnabry forsøgte at spille bolden i dybden i feltet, men det blev afrettet af en Tottenham-spiller, og endte hos Kingsley Coman, der var fuldstændig fri på den bagerste stolpe, og han kunne let spille bolden i mål, 1-0 til Bayern.

Tottenham fik hurtigt svaret igen uden på noget tidspunkt at have specielt meget kontrol over kampen. Her havde Lo Celso bolden på kanten af feltet. Han forsøgte at spille den dybt til Moura, men igen kom der en afretning på, og bolden havnede hos Sessegnon, som smadrede bolden ind ved den nærmeste stolpe, 1-1.

Bayern-målscoren Coman var meget uheldig, da han efter 23 minutter gik ned med en skade, efter han løb efter en bold helt alene. Franskmandens ben låste, og hans knæ så ikke for godt i situationen. Han var i tydeligt chok efter uheldet, og det virkede som en slem skade for den unge Bayern-spiller, der tidligere har udtalt, at endnu en alvorlig skade, ville sende ham på pension til trods for, at han er 23 år gammel.

Spurs så meget tilfredse ud med 1-1-stillingen, og forsøgte for det meste blot at køre på kontraen. De blev dog straffet af Bayern kort før pausen. Müller kom her på en løs bold i feltet, efter Alphonso Davies havde ramt stolpen, og Müller styrede bolden i netmaskerne, 2-1 til Bayern.

I løbet af kampen havde Tottenham-forsvaret tilladt den giftige brasilianer Phillipe Coutinho en del plads til at affyre hans velkendte langskud, og det kunne de ikke slippe godt afsted med hele kampen. Efter 64 minutter, modtog Coutinho bolden fra Davies. Coutinho tog et træk, og lagde bolden til rette, og sparkede den flot over i det lange hjørne. Sissoko kom i situationen slet ikke tæt nok på brasilianeren, og så stod det 3-1 til Bayern.

Son havde en stor chance i slutningen af kampen, men var for langsom om at få afsluttet, og blev derfor indhentet af Davies, der spillede en fantastisk kamp. Derfor endte kampen 3-1 til hjemmeholdet, og dermed gjorde Bayern rent bord i Champions League-gruppespillet.