Fodbold nyheder

Arsenal-back ude i tre måneder

Af Christian Kern Hansen

Arsenals venstreback Kieran Tierney pådrog sig i mandagens Premier League-sejr over West Ham en skulderskade. Denne skade skulle ifølge Goal holde ham ude i op til tre måneder.

Article image
Ritzau-Scanpix

Arsenal fik mandag-aften en meget tiltrængt sejr i Premier League, da man besejrede London-kollegaerne fra West Ham på udebane. Klubben fra den nordlige del af London vandt 3-1, og det var efter, at man i første halvleg kom bagud, men Arsenal vendte kampen på hovedet, og i anden halvleg fik man sat West Ham på plads.

Det var dog ikke alt der var positivt i forbindelse med de tre vigtige point i den østlige del af London. Arsenal-backen Kieran Tierney pådrog sig en slem skulderskade allerede i første halvleg, efter et sammenstød med West Ham-spilleren, Michael Antonio.Allerede da skotten blev købt fra Celtic i sommers, var der problemer med venstrebacken. Skotten var blevet opereret for brok, og kunne derfor først komme i aktion for "The Gunners" i slutningen af septemper-måned, og nu er spilleren altså igen ikke til rådighed for Arsenal.

Ifølge Goal skulle den kompetente venstre-back sidde ude med skaden i op til tre måneder, og det vides endnu ikke om en operation bliver nødvendig.

Den skotske venstre-back er allerede noteret for 12 a-landskampe for Skotland
Mere om Kieran Tierney

Mere om Arsenal

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik

Champions League - Atalanta - Paris SGChampions League - RB Leipzig - Atlético Madrid