Fodbold nyheder

Tammy Abraham:
Jeg ville elske at spille på Camp Nou

Af Mads Sigh Lund Andersen

At trække Barcelona i Champions League-ottendedelsfinalen vil være en drøm for Abraham

Article image
Ritzau-Scanpix

Chelsea vandt i går aftes 2-1 over Lille i Champions League, hvilket sikrede dem en andenplads i deres gruppe, og dermed videre avancement i Champions League. Tammy Abraham scorede selv til 1-0 efter 19 minutter. Abraham fortæller, at Chelsea-holdet ikke er bange for nogen, og han håber, at de trækker Barcelona, så han kan prøve at spille på Camp Nou.

- Jeg er klar på hvem som helst, hvem som helst for at være ærlig. Jeg ville elske, hvis vi skulle spille på Nou Camp eller et sted hvor jeg aldrig har spillet før. Det er spændende, meget spændende. Vi er en trup, der aldrig siger nej til en udfordring. Vi vil spille mod de bedste hold i verden og spille på de bedste stadions i verden, så for os er det spændende tider. Ingen frygt.

At spille i ottendedelsfinalen er en drøm, der er gået i opfyldelse – nu handler det bare om at fokusere på ligaen, og så kan vi fokusere på ottendedelsfinalen i det nye år. Det har været en fantastisk rejse, en spændende rejse. Man ved aldrig, hvad fremtiden indeholder. For os handler det bare om, at gå ud og tro på os selv hver eneste kamp, sagde Abraham efter kampen mod Lille ifølge football.london

Mere om Tammy Abraham

Mere om Chelsea

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik