Fodbold nyheder

Mourinho-udtalelse begejstrer Tottenham-talent

Af Mads Sigh Lund Andersen

Mourinho har sammenlignet Sessegnon med den tidligere engelske landsholdsback, Ashley Cole.

Article image
Ritzau-Scanpix

Ryan Sessegnon blev hentet til Tottenham i sommerens transfervindue af den tidligere manager, Mauricio Pochettino. Desværre for Sessegnon var han skadet, da han kom til Tottenham, hvilket gjorde starten svær for ham. Han nåede kun at få to kampe under Pochettino, men ansættelsen af Mourinho, og hans udtalelser, får den unge englænder til at se lyst på fremtiden.

- Lige da Tottenham ansatte ham, var det spændende. Han er en stor manager indenfor fodbold, som har vundet ting, og som en ung spiller kan man kun gå efter at forbedre sig under sådan en manager. Det er smigrerende at blive sammenlignet med en spiller som ham (Ashley Cole, red.), en som jeg synes er en fantastisk spiller, og da manageren nævnte mit navn i sammenhæng med Ashley, var det stort for mig.

Du vil altid gerne starte godt, så at komme til klubben med en skade var ikke nemt for mig. Eftersom det var mig første store skade, var det hårdt at drenge træne, når alt jeg ville, bare var at være involveret. Men det er en del af spillet, og jeg er tilbage nu, så jeg kan ikke vente med at komme i gang, og jeg nyder at spille igen nu, sagde Sessegnon i et interview med Sky Sports.

Mere om Ryan Sessegnon

Mere om Tottenham

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik