Fodbold nyheder

Har Ronaldo fortrudt?

Af Christian Bang Jensen

Cristiano Ronaldo har over for nogle af sine tætteste venner indrømmet, at det var en fejl at forlade Real Madrid. Sådan skriver den spanske avis ”ABC."

Article image
Ritzau-Scanpix

Efter Real Madrid vandt Champions League over Liverpool i 2018, gik portugisiske Cristiano Ronaldo meget rundt for sig selv. Efterfølgende fortalte han medierne, at det formentlig var den sidste kamp, han havde spillet i den hvide trøje.

Det viste sig at være rigtigt, og mens fodboldverdenen måbede, pakkede superstjernen sine ting og tog til den norditalienske by Torino, hvor han i dag tørner ud for ”Den Gamle Dame”.

Men ifølge avisen ”ABC” har Cristiano Ronaldo overfor nogle af sine tætteste venner dog afsløret, at det var en fejl at forlade Madrid. Avisen rapporterer ligeledes, at den femdobbelte Ballon d’Or-vinder mener, at han også ville have vundet de seneste to udgaver af, hvis han var blevet hos ”Los Blancos.”

Real Madrid har de seneste to år vist tydelige tegn på, at de savner den portugisiske angriber, og Cristiano Ronaldo har heller ikke selv holdt samme niveau eller målgennemsnit i Juventus, som han holdt i Spanien.

Mere om Cristiano Ronaldo

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik