Det læser brugerne på INDKAST lige nu

Mads Sigh Lund Andersen

Gravesen kritiserer kraftigt Spurs’ Eriksen-behandling

Thomas Gravesen er slet ikke tilfreds med den måde Tottenham har behandlet Eriksen på i denne sæson.
Christian Eriksen har i denne sæson ikke været den store stjerne, som han plejede at være for Spurs. Eriksen har blot startet syv ud af 15 kampe i Premier League, og spillede kun 30 minutter imod Manchester United, da Tottenham tabte 2-1 på Old Trafford. Dette er Gravesen slet ikke tilfreds med, og kalder Spurs’ behandling af Eriksen respektløs i et interview med Tipsbladet.

- Jeg synes, Tottenham skal komme til fornuft og begynde at bruge Christian igen, hvis de vil opad i tabellen, for han er ganske enkelt den bedste spiller i klubben. Vi har set mange eksempler fra Spanien, Italien og andre steder, hvor en spiller nægter at spille, fordi han vil væk. Christian Eriksen opfører sig eksemplarisk, og behandler Tottenham med respekt. Han vil bare prøve noget nyt, og det er fair.

- Jeg synes Tottenham bør behandle ham med mere respekt. De er selvfølgelig skuffede, og det står dem frit at sætte ham på bænken, hvis de vil. Men han er meget bedre end de andre spillere. Tottenham må snart nå til et punkt, hvor de også erkender, at Christian har været en ærlig og reel mand, og ikke har gjort noget forkert, sagde Gravesen til Tipsbladet.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER