Daniel Fisker

Torsdagens internationale rygter

Zinedine Zidane er stadigvæk interesseret i Paul Pogba, mens Atlético Madrid kun mangler formaliteterne, før de kan præsentere et spillerkøb til 225 millioner kroner.
Real Madrid-træneren Zinedine Zidane er stadigvæk interesseret i at bringe Manchester United-superstjernen Paul Pogba til Santiago Bernabeu. (Marca)

Jordan Sancho, som i 2017 skiftede fra Manchester City til Borussia Dortmund, har ingen intentioner om at forlade Bundesliga-klubben i januar. (Bild)

Atlético Madrid er blevet enig med Athletico Paranaense om at købe den 22-årige midtbanespiller Bruno Guimaraes, som skal koste den spanske hovedstadsklub 225 millioner kroner. (UOL)

Atlético Madrid-træneren Diego Simeone, som tidligere stod på Evertons ønskeliste, er tæt på at forlade den spanske hovedstadsklub. (Marca)

Juventus har taget hul på kontraktforhandlingerne med Paulo Dybala. Det er dog kun få måneder siden, at ”Den Gamle Dame” forsøgte at sælge argentineren. (Gazzetta dello Sport)

Achraf Hakimi vender tilbage til Real Madrid, når hans toårige lejeaftale med Borussia Dortmund udløber til sommer. Den 21-årige højreback skal fra starten være en del af Zinedine Zidanes førsteholdstrup. (Marca)

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER