Manchester U - Tottenham

England: Premier League
Manchester U M. Rashford (6), M. Rashford (Str. 49)
Old TraffordFuld tid2-1Tilskuere: 73.252
Tottenham D. Alli (39)
LineupVideo

Spil:
Manchester United vs Tottenham

Af Torsten Brix

Måske bliver det målrigt?

Article image
Ritzau-Scanpix

Der er storkamp i Premier League i aften. Manchester United tager hjemme imod Tottenham, og det betyder altså, at Jose Mourinho skal tilbage på Old Trafford for første gang siden hans fyring i United.

Lige netop Mourinho er startet med lyn og torden i Tottenham. Tre kampe har han stået i spidsen, og tre sejre er det blevet til. I disse tre kampe har Tottenham scoret ti mål og lukket seks mål ind, altså gennemsnitligt over fem mål per kamp. Han har i sin tid i Tottenham specielt fået Dele Alli og Son Heung-Min til at blomstre. De får igen en nøglerolle i aften, når de møder et svagt spillende United forsvar.

United har blot holdt målet rent to gange i denne sæson, som var mod Chelsea og Leicester i starten af sæsonen. Nu er det blevet til ni kampe i streg i Premier League, hvor United har lukket mål ind. Men siden Martial er kommet tilbage fra sin skade, er United igen begyndt at skabe masser af chancer og scorer en del mål.

Vi ser god værdi i at spille på en masse mål i denne kamp, hvor begge hold virkelig har brug for alle tre point for at indhente holdene i toppen. Derfor er dagens spilforslag:

Over 2,5 mål til odds 1,75.

Dette spilforslag er leveret i samarbejde med Bettingbåden.

Mere om kampen

Mere om holdene

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik