Fodbold nyheder

Messi:
Jeg nyder disse øjeblikke mere, fordi pensionen nærmer sig

Af Mads Sigh Lund Andersen

Messi fortalte efter, at han vandt Ballon d’Or, at han nyder sin tid som fodboldspiller, da han ved pensionen nærmer sig.

Article image
Ritzau-Scanpix

I går vandt Lionel Messi sin sjette Ballon d’Or, og denne var ekstra speciel for den 32-årige Barcelona-legende. Messi har nu kone og tre børn, og dette får ham til at nyde sine seneste fodboldøjeblikke, mere end han gjorde tidligere. Det fortalte han på scenen efter at have fået overrakt pokalen.

- Jeg kan huske, da jeg vandt min første Ballon d’Or. Jeg kom til Paris som 22-årig med mine tre brødre. Det var en utrolig oplevelse. Nu, ti år senere, er jeg i en anden tid, en meget speciel tid i mit personlige liv, med min kone og tre børn, som er her sammen med min bror og min nevø. Som min kone sagde i hendes besked, har jeg i alt den her tid aldrig stoppet med at drømme. Jeg har altid ville gro, fortsætte med at blive bedre dag efter dag, og specielt har jeg ville nyde fodbolden.

- Jeg vil takke Gud for, at jeg har kunne gøre, hvad jeg elsker, siden jeg var et eller to år gammel, og hvis Gud tillader det, vil jeg stadig have flere år med nydelse. Jeg er klar over, hvor gammel jeg er, og jeg nyder disse øjeblikke meget mere, fordi pensionen nærmer sig, og det er svært at reproducere. Selvom jeg stadig har adskillige år tilbage, føles det i øjeblikket som om, at tiden flyver afsted, og at alt sker meget hurtigt. Jeg håber, at jeg kan fortsætte med at nyde fodbolden, min familie, mine rivaler og det her liv, som jeg har, sagde Messi på podiet.

Mere om Lionel Messi

Mere om Barcelona

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik