Manchester U - Tottenham

England: Premier League
Manchester U M. Rashford (6), M. Rashford (Str. 49)
Old TraffordFuld tid2-1Tilskuere: 73.252
Tottenham D. Alli (39)
LineupVideo

Mourinho:
Jeg er ikke en skurk

Af Christian Bang Jensen

For første gang siden sin fyreseddel i Manchester United er Jose Mourinho tilbage på Old Traffords trænerbænke. Og her forventer den nye Tottenham-manager en varm modtagelse fra hans tidligere publikum.

Article image
Ritzau-Scanpix

Jose Mourinho sidder onsdag aften for første gang siden sin fyring i Manchester United på en trænerbænk på Old Trafford. Med Tottenham skal den kontroversielle portugiser forsøge at forlænge stimen af sejre for sin nye klub. Det skal ske på den gamle hjemmebane i Manchester, og det er en Spurs-manager, som forventer en varm og respektfuld modtagelse af Manchester United-fansene.

- Jeg forventer, at de viser mig respekt, men jeg forstår også godt, at de gerne vil have, det modsatte af, hvad jeg vil. Jeg vil have, at Tottenham skal vinde. I løbet af kampen forventer jeg, at de glemmer mig, og jeg forventer, at de støtter deres hold og prøver at få det resultat, de ønsker, fortalte Jose Mourinho til den engelske presse på pressemødet før onsdagens storkamp.

- At komme tilbage til Old Trafford er som at komme hjem til et sted, som jeg var glad for. Det kan jeg ærligt sige. Jeg har et godt forhold til Manchester United fans. Jeg er ikke en skurk. Jeg er ikke en fjende, men jeg er træneren, som denne gang skal forsøge at vinde over dem (Manchester United). Det er sådan, de vil se på mig.

Jose Mourinho blev også forholdt de tre kontraktudløb, der er i Tottenham-truppen; Christian Eriksen, Toby Alderweireld og Jan Vertonghen.

- Jeg stoler på dem. Det vigtigste er i virkeligheden, at de er fantastisk professionelle. De har et godt forhold til Tottenham, en fantastisk forståelse af, hvad klubben er, og hvad vi har brug for fra dem. Alle tre er klar til at spille og glemme den nuværende kontraktsituation. Og det er det vigtigste, nu når vi er med i tre turneringer. De er gode spillere, og de er Tottenham i hjertet. Jeg stoler på dem, afsluttede Jose Mourinho.

Mere om kampen

Mere om holdene

Mere om Tottenham

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik