Fodbold nyheder

Tirsdagens engelske rygter

Af Tobias Mølgaard Sørensen

Arsenal rykker tættere på en managerløsning, Liverpool køber ind til januar, og Christian Eriksen er afklaret med Tottenham.

Article image
Ritzau-Scanpix

Manchester Uniteds manager, Ole Gunnar Solskjær, har fortalt sine spillere, at han vil blive fyret, hvis holdet ikke præsterer mod Tottenham og Manchester City i den her uge. (Sun)

Christian Eriksen gør det klart for Tottenham, at han ikke ønsker at underskrive en ny kontrakt også efter José Mourinhos ankomst. (Telegraph)

Arsenals bestyrelse virker til at være lune på den tidligere ”The Gunners”-anfører Mikel Arteta, og han vil være den rigtige afløser for Unai Emery. (Mirror)

Londonklubben er ligeledes klar til at hive deres 12 kandidater ind til en jobsamtale. (Mirror)

Fredrik Ljungberg kan ende som den permanente løsning, hvis resultaterne begynder at flaske sig for holdet. (Evening Standard)

Everton er også tæt på en managerfyring, og de er interesseret i den tidligere Valencia-træner Marcelino til at overtage styringen. Han optræder også på Arsenals liste. (Daily Mail)

Watford har holdt samtaler med Athletic Bilbaos tidligere træner José Ángel Ziganda, men det vides nu, at han ikke bliver deres nye løsning efter Quique Sanchez Flores. (Sky Sports)

Watford er tæt på at finde en redningsmand, der kan være i klubben frem til udgangen af sæsonen. Og den langvarige løsning finder de til næste sæson. (Daily Mail)

Everton beholder Marco Silva som manager indtil deres derby mod Liverpool er overstået på onsdag. (Express)

Newcastle vil kun acceptere bud på deres angriber Dwight Gayle, hvis beløbet er over 130 millioner kroner for den 29-årige. (Telegraph)

Den erfarne Neil Warnock er tæt på at chokere ved at overtage trænersædet i Middelsbrough, hvor Jonathan Woodgate er sekunder fra at blive fyret. (Sun)

Manuel Pellegrini har givet sig selv mere tid i West Ham, efter han vandt på udebane mod Chelsea. (Daily Mail)

Mauricio Pochettino åbner døren til et hurtigt comeback til Premier League, og han har erklæret sig selv klar til at komme tilbage. (Fox Sports)

Crystal Palaces Roy Hodgson forventer at beholde Wilfried Zaha, indtil hans kontrakt udløber i 2023. (Sky Sports)

Liverpool har sendt en talentspejder til at overvåge tyrkiske Trabzonspor og deres målmand Uğurcan Çakır. (Mirror)

Fulham kommer med en forespørgsel på Leicesters James Justin, og de håber, at han kan lånes fra januar. (Football Insider)

Premier Leagues førerhold overvejer stærkt at hente Genks Sander Berge ind, da han skal erstatte en skadet Fabinho. (Mirror)

Roberto Mancini mener ikke, at hans tidligere hold Manchester City har en chance for at indhente Liverpool i toppen af Premier League på nuværende tidspunkt. (Sky Sports)

Tottenhams Jan Vertonghen tror, at Pochettinos fyring falder tilbage på alle spillere i klubben. (Evening Standard)

West Ham skal sikre sig en ny målmand, en midtbanespiller og en angriber til januar. (Star)

Gareth Southgate siger, at England kan slå en rekord til sommerens EM, da landsholdet ikke har været i en EM-semifinale i næsten 60 år. (The Guardian)

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik