Tobias Mølgaard Sørensen

Pep: City mangler ikke selvtillid

Manchester City har ikke spillet deres vanlige, sprudlende spil i den senere tid, og i lørdags mistede de igen point i jagten på Premier League-trofæet.
Det er kun blevet til en enkelt sejr i den seneste fem opgør, og det kom i sidste weekend mod Chelsea med en spinkel 2-1-sejr. I lørdags var de igen tæt på at hive en 2-1-sejr hjem på udebane mod Newcastle, men ”The Magpies” scorede i slutminutterne til 2-2. Manchester Citys manager, Pep Guardiola, analyserede efter kampen på holdets tilstand og indsats, og han mener ikke, at selvtilliden er lav for øjeblikket.

- Du skal se, hvordan spillerne løber, hvordan de prøver, og hvordan deres kropssprog er. Vi giver aldrig op. Holdet er der altid, det er min følelse, fortalte den spanske manager til reporterne efter lørdagens kamp.

- I (medierne, red.) analyserer resultatet, og selvfølgelig er det ikke optimalt for os. Jeg ved, at det ikke tæller, men jeg er nødt til at analysere på vores ydelse, og ydeevnen var god i dag.

De forsvarende Premier League-vindere ligger netop nu med 11 point efter Liverpool i toppen, og City får muligheden for at komme tilbage på rette kurs på tirsdag mod Burnley, inden de møder Manchester United på Etihad Stadium på lørdag.

Det læser brugerne på INDKAST lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER