Danmark: Superligaen
FT
2 - 1
(1 - 1)
FC København
Brøndby
V. Fischer (28), V. Fischer (90)
K. Wilczek (6)
Torsten Brix

Solbakken driller Fischer

FCK-bossen kommer med komisk kommentar…
Inden ”New Firm” blev spillet søndag middag, var det tyve kampe siden, at Viktor Fischer sidst havde scoret i Superligaen, men efter en halv times spil scorede den tidligere danske landsholdsspiller med en meget præcis afslutning fra den blonde angriber. Chancen til Fischer kom efter meget rodet forsvarsspil af Brøndby-spillerne Sigurd Rosted og Anthony Jung. Meget bedre var Hedlund ikke efter en times spil, da han slet ikke kunne få styr over bolden, da han havde chancen for at få en friløber mod Johnsson, der imod i slutningen havde flere klasseredninger. Det blev kampafgørende, for i samme periode lavede Fischer meget køligt sejrsmålet til 2-1.

Efter det første mål løb Fischer længe rundt op jublede i Parken, hvilket får FCK-bossen Ståle Solbakken til at sige i dagen udgave af Politiken

- Jeg sagde til ham i omklædningsrummet, at jeg var i tvivl om, hvem der scorede det første mål. Nogle gange skal man huske at juble med holdet, men jeg tror, at han havde et vist behov for at fortælle omgivelserne, at han var tilbage. Der var ikke mange på stadion, han ikke hilste på, siger Solbakken og Rasmus Falk følger op:

- Han bliver forfærdelig at have med at gøre. Det er ærgerligt, at der ikke er en landsholdspause nu. Jeg var i tvivl om, hvor han var på vej hen, da han scorede, men jeg er da glad for, at han kom tilbage til os, så han kunne afgøre kampen til 2-1.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER