K. Wilczek (6)
Torsten Brix

Flot New Firm

Målmændene spillede stærkt i national-arenaet, og det var de ikke ene om…
Inden ”New Firm” blev spillet søndag middag, var det tyve kampe siden, at Viktor Fischer sidst havde scoret i Superligaen, men efter en halv times spil scorede den tidligere danske landsholdsspiller med en meget præcis afslutning fra den blonde angriber. Chancen til Fischer kom efter meget rodet forsvarsspil af Brøndby-spillerne Sigurd Rosted og Anthony Jung.

Målet var til 1-1, efter målmaskinen fra Brøndby – Kamil Wilczek - tidligt i kampen havde bragt udeholdet i Parken foran på en af deres mange muligheder i første halvleg. En af de disse misbrugte Simon Hedlund, da han fra tæt hold headede lige på Karl-Johan Johnsson. Meget bedre var Hedlund ikke efter en times spil, da han slet ikke kunne få styr over bolden, da han havde chancen for at få en friløber mod Johnsson, der imod i slutningen havde flere klasseredninger.

Det blev kampafgørende, for i samme periode lavede Fischer meget køligt sejrsmålet til 2-1. Marvin Schwäbe var chanceløs, men han havde spillet stærkt og haft flere gode redninger – blandt andet på hovedstødsafslutningen fra Rasmus Falk, så opgøret havde masser af nerve, tempo samt spænding… høj klasse af et dansk opgør. Et flot ”New Firm”…