Fodbold nyheder

Udvider:
Liverpool får tredjestørste stadion i Premier League

Af Tobias Mølgaard Sørensen

Planerne er, at Anfield skal renoveres og have 7.000 nye ståpladser, og det kommende tilskuerantal stiger til 61.000.

Article image
Ritzau-Scanpix

Liverpool har afsløret planerne om at udvide kapaciteten på Anfield med mange flere ståpladser på den Anfield Road-siden. Oprindelig skulle der kun udvides med 4.800 pladser, men det nye forslag virker til at blive stemt igennem til foråret, og dermed kan 7.000 flere fans komme på stadion.

Planerne kan betyde, at områderne ude foran stadion vil blive lukket af, mens arbejdet står på, og den hovedansvarlige for projektet, Andy Hughes, har været i engelsk radio og fortælle nærmere om den store opgave.

- Vi ser på yderligere 7.000 pladser i Anfield Road, og den gamle planlægningsansøgning var på 4.800. Det er fortsat et udkast på dette tidspunkt, og der er stadig meget arbejde at gøre, men det vil hive Anfields samlet kapacitet op til 61.000. Vi er i øjeblikket på lidt over 54.000, fortalte Liverpool-operatøren til talkSPORT.

- Der er begrænset plads på Anfield Road og på selve Anfield stadion. Vi har brugt en lang periode på at finde det bedste design, og hvordan vi kunne få mere kapacitet på tribunen. Jeg siger ikke, at det er nøjagtigt 61.000, men det er deromkring.

Det nye stadion vil blive det tredjestørste i Premier League kun overgået af Manchester United og Tottenham. Old Trafford har plads til 76.000 tilskuere, og New White Hart Lane har plads til lidt over 62.000.

Mere om Liverpool

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik