Fodbold nyheder

Mourinhos vilde udskiftning:
Undskyld Dier

Af Tobias Mølgaard Sørensen

Tottenham-manageren skiftede Erik Dier ud efter en halv times spil i gårsdagens Champions League-kamp, da de var bagud 0-2 til Olympiakos, og han var ikke blevet skadet.

Article image
Ritzau-Scanpix

Det blev ikke til meget spilletid for den 25-årige englænder Erik Dier, der måtte se sig selv blive udskiftet efter en halv time på banen, og det skyldtes den dårlige start på kampen. Mourinho sendte Christian Eriksen ind, og Tottenham vendte 0-2 til 4-2. Den nye manager har efterfølgende undskyldt overfor Erik Dier, da Mourinho valgte at flå sin midtbanespiller ud af opgøret.

- Det vanskeligste øjeblik i første halvleg var ikke, da de scorede deres to mål, men det var da, jeg blev tvunget til at lave drastiske ændringer. Det gjorde ondt på spilleren, men også på mig selv. Det er ikke let for ham eller mig, sagde den portugisiske manager til pressemødet og fortsatte:.

- Det er vigtigt, at spilleren forstår, og jeg var heldig, at han er en intelligent dreng, der har en god forståelse af, hvad holdet har brug for. Det handlede ikke om hans præstation, men hvad holdet havde brug for. Jeg undskylder Eric (Dier, red.), men han ved, at jeg gjorde det for holdet og ikke for at skade ham. Jeg tror også fansene forstod min beslutning.

Mere om Tottenham

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik