Tobias Mølgaard Sørensen

Ny Hazard-skade bekymrer Zidane

Real Madrid måtte vente i spænding på lægernes vurdering efter belgiske Eden Hazard udgik med en skade i gårsdagens Champions League-kamp mod PSG.
Real Madrids omdiskuterede Eden Hazard havde en god aften på kontoret, hvor han i første halvleg mod PSG drev gæk med de franske mestre. Han var generelt over det hele, og han var med i scoringen til 1-0.

I anden halvleg blev han dog ramt af en skade i en tackling med landsmanden Thomas Meunier, hvor det virkede til, at han vred rundt på sin ankel. Klubbens læger vurderede ikke, at han kunne spille videre, og derfor blev han hjulpet fra banen, og Gareth Bale kunne erstatte ham.

Zinedine Zidane er nervøs for at skulle undvære den belgiske stjerne i en længere periode, og han dermed ikke vil være spilbar til El Clásico 18 december.

- Det er bekymrende. Han var i smerte, så det var nok mere end bare en slag. Han vred rundt på foden. Han er nu i gang med forskellige tests for at undersøge, om der er brud på foden. Så vi må vente og se, hvad resultaterne viser, sagde den franske træner til pressemødet efter kampen.

Senere kunne flere spanske medier reportere, at Eden Hazard ikke har brækket noget i foden, men han forventes at være ude i op til fire uger, og dermed går han glip af hans første El Clásico.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER