Europa: Champions League
FT
1 - 0
(1 - 0)
Juventus
Atlético
P. Dybala (45)
Mads Sigh Lund Andersen

Simeone advarer om Cristiano Ronaldo

Atletico Madrid møder Juventus i Champions League I dag, tirsdag.
Diego Simeone har advaret hans spillere om Cristiano Ronaldo på en pressekonference forud for deres møde med Juventus. Ronaldo spiller altid godt mod os, er advarslen, og det var også Ronaldo og Juventus, der sendte Atletico ud af Champions League sidste år, da Ronaldo lavede et hattrick i Torino, som sendte Juventus videre.

- Vi er i en god periode, men vi vil gerne forbedre os foran mål. Vi vil være mere konsistente. Vi er nødt til at gå ind til hver kamp med vores højeste niveau og vinde. Ronaldo er en vinder, han får os altid til at lide. Han er en vinder, nummer 1, ekstraordinær. Han kan gøre forskellen på så mange forskellige måder, sagde Simeone på en pressekonference forud for mødet mellem Atletico og Juventus.

Juventus er allerede før kampen sikre på at gå videre fra deres gruppe, imens Atletico skal bruge en sejr, før de er matematisk videre. Deres første møde i gruppen endte 2-2, og blev spillet i Torino. Derfor vil sejrherren i denne kamp sandsynligvis også tage førstepladsen i gruppen.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER