Real Madrid - Paris SG

Europa: Champions League
Real Madrid K. Benzema (17), K. Benzema (79)
Estadio Santiago BernabéuFuld tid2-2Tilskuere: 75.534
Paris SG K. Mbappé (81), P. Sarabia (83)
OptaktLineupVideo

Optakt:
Real Madrid - Paris Saint-Germain

Af Obaida El-Itr

Kan Benzema og co. revanchere 3-0-nederlaget til Paris Saint-Germain?

Article image

Kommentar
Champions League-rundens bedste kamp, står mellem Real Madrid og Paris Saint-Germain. Det første opgør mellem de to giganter endte med et ydmygende nederlag til den spanske hovedstadsklub. Èn ting var resultatet, en anden var måden, de tabte på. Zidanes tropper blev spillet ud af brættet, og den franske træner kritiserede også spillerne efter kampen. De kæmpede ikke, og de løb ikke på banen med den rigtige indstilling, var budskabet. Nu har Real Madrid en gylden chance for at revanchere sig, og tidspunktet kan nærmest ikke være bedre. Madrid-klubben har vundet fem ud af deres seneste seks kampe, og spillet er blevet betydelig bedre. 18 mål i de seneste fem kampe, vidner også om et hold, som ikke holder sig tilbage i offensiven. Benzema har set skræmmende ud, Hazard er langsomt ved at finde formen, og Rodrygo har i de seneste uger bevist, at han ikke bare er kommet for at varme bænken.

Real Madrid er ikke tvunget til at vinde kampen, men hvis de taber, og Club Brugge samtidig slår Galatasaray, kan det blive spændende. Hvis Real Madrid taber mod Paris Saint-Germain, forbliver de på andenpladsen med syv point. Hvis Brugge vinder udekampen mod Galatasaray, kommer de op på fem point, og så bliver den sidste kampe mellem Brugge og Real Madrid afgørende. Formår belgierne at slå spanierne, hvilket de i øvrigt gjorde i den første kamp mellem de to, må Real Madrid vinke farvel til verdens bedste turnering.

Paris Saint-Germain har ikke så meget at spille for. Paris-klubben er sikret videre avancement, men vi, fodboldelskere, må håbe på, at spillerne motiveres af at spille på Bernabeu, så vi kan få en god og intensiv kamp. De franske mestre fører Ligue 1 med otte point, og meget skal gå galt for Neymar og co., hvis de skal smide mesterskabet. Der er dog ikke længere de nationale mesterskaber, som den franske klub hungrer efter. Der en forventning om, at Ligue 1 og den franske pokalturnering bliver vundet hvert år. Champions League-trofæet er det store mål for PSG-ejerne, som har brugt milliarder af kroner de seneste par år i håb om, at de dyrtkøbte spillere kan bringe Champions League-trofæet til Paris.

PSG har vundet alle fire kampe i Champions League, og ser vi bort fra nederlaget mod Dijon, har klubben været inde i en god stime med mange sejre. Senest 2-0-sejren mod Lille.

Skader og karantæner

Real Madrid: Rodríguez, Nacho og Asensio er alle ude med knæskader.

Paris Saint-Germain: Choupo-Moting, Herrera, Kehrer og Kurzawa sidder over med skader, mens Verratti er tvivlsom til opgøret.

Forventet startopstillinger
Real Madrid:

Courtois; Carvajal, Ramos, Varane, Marcelo; Casemiro, Kroos, Modrić; Rodrygo, Hazard, Benzema.

Paris Saint-Germain:

Navas; Meunier, Thiago Silva, Kimpembe, Bernat; Verratti, Marquinhos, Gueye; Di María, Icardi, Mbappé.

Kampens profil
Benzema har set skarp ud, og hvis Hazard og de andre kreative spillere formår at fodre ham med gode bolde, bliver han afgørende for hjemmeholdet.


Kampens resultat
Kampen har en større betydning for Real Madrid, og de vil gå benhårdt efter sejren. 3-2 til hjemmeholdet.

Kampen spilles tirsdag klokken 21:00. Kampens dommer er portugisiske Artur Dias. Den vises på TV3+.Mere om kampen

Mere om holdene

Optakter

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik