Christian Bang Jensen

Griezmann: Jeg mangler selvtilliden

Den franske angriber indrømmede idag, at tilpasningsprocessen hos FC Barcelona ikke har været let, og at hans forhold til Lionel Messi og Luis Suárez stadig bliver bedre og bedre.
Til UEFAs officielle hjemmeside analyserede Antoine Griezmann tilpasningsproces hos hans nye klub, efter han i sommer skiftede tilværelsen som den største stjerne i Atletico Madrid ud med en ny og udefineret rolle hos FC Barcelona. Og det har ikke været lige let for franskmanden.

- Jeg er en temmelig genert fyr, og jeg har til tider svært ved at tale med andre. Det er sjældent, at jeg starter en samtale. Luis (Suárez), Leo (Messi) og jeg har spist nogle middage sammen, og forholdet bliver kun bedre med tiden, sagde den franske verdens- og europamester.

Det har ifølge Antoine Griezmann været manglen på selvtillid i de afgørende situationer, der har været det største problem.

- Jeg er i færd med at lære og forstå, hvordan mine holdkammerater spiller, da alt er nyt for mig. Jeg arbejder stadig med at læse løbemønstre og boldens bevægelser, når den kommer fra Luis Suárez, Lionel Messi og Ousmane Dembélé samt fra midtbanespillerne. Det er min hensigt at lære dette hurtigst muligt, så jeg kan give mit bedste til holdet, men til tider er det vanskeligt. Når jeg får bolden, har jeg mangeler jeg selvtilliden i forhold til, hvornår skal man aflevere, og hvornår skal man skyde på mål. Men det er jeg sikker på, vil ændre sig med tiden, fortalte Antoine Griezmann til UEFAs hjemmeside.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER