Fodbold nyheder

Hammers-profil: Vi finder en løsning sammen

Af Tobias Mølgaard Sørensen

West Ham-angriberen Sebastien Haller mener, at holdet skal videreføre den ånd, som de viste i slutningen af Tottenham-opgøret, til de kommende kampe i Premier League.

Article image
Ritzau-Scanpix

Der er mange spekulationer om, at Manuel Pellegrini er en færdig mand i London-klubben, og rygterne om Rafael Benitez spidser til. Det lignede længe en stor ydmygelse mod Mourinhos tropper i lørdags, da de i lang tid var bagud 0-3, men i slutningen pressede hjemmeholdet på, og de fik reduceret to gange til slutresultatet 2-3.


I sommer købte klubben franske Sebastien Haller fra Eintracht Frankfurt, hvor han i sidste sæson scorede 15 ligamål, og han har indtil videre nettet fire gange i den indeværende Premier League-sæson. Han så gode takter i slutminutterne i lørdagens tidlige kamp mod Tottenham, og han fortalte til West Hams officielle hjemmeside, at de må fortsætte med at spille på den facon, hvis de skal hive sejre i hus.

- Vi var nødt til at have en reaktion, og vi spillede hjemme, så selvfølgelig måtte vi give en god reaktion, men desværre kom det fra for sent i kampen. Vi var tvunget til at score tre mål, og det er ikke altid en let opgave, fortalte den 25-årige angriber.

- Det handler om små detaljer. Jeg tror, at vores form er noget, vi er nødt til at ordne mellem os, mellem spillerne og personalet. Det eneste, vi kan gøre, er at holde sammen for at finde løsningen og gå fremad.

"The Hammers" har kun skrabet to point sammen i de seneste syv Premier League-opgør, og der er tre points afstand til nedrykningsstregen.

Mere om Sébastien Haller

Mere om West Ham

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik