Stefan Lindahl

Cassano udpeger Scudetto-favorit

Antonio Cassano fortæller i et interview, hvem han mener, er favorit til at vinde Serie A i indeværende sæson.
Den italienske avis La Repubblica har talt med den tidligere italienske landsholdsspiller Antonio Cassano om hvem, der er favorit til at vinde Serie A i denne sæson:

- Inter vinder. De minder mig om Juventus i deres første sæson med Conte (Antonio Conte, nuværende Inter-træner, red.). Jeg var i Milan (AC Milan, red.), og vi tabte Scudettoen til dem.

- Hvis Juve begynder at tabe lidt point på vejen, og Inter fortsætter med at true, så vinder Conte (titlen). Selvfølgelig er Juve gode nok til at vinde Scudettoen. Det nuværende Juve har to hold, og de er klart stærkest og mest komplette (i Italien). Man kan dog se fra lang afstand, at holdet er sat sammen til at vinde Champions League.

37-årige Cassano lagde støvlerne på hylden i 2018 efter et ophold på 17 dage i Hellas Verona og en længere periode uden arbejdsgiver. Offensiv-spilleren nåede i sin karriere kun at vinde en enkelt Scudetto, som kom med AC Milan i 2010/2011. Et enkelt spansk mesterskab nåede Cassano også med Real Madrid i midten af 00’erne. 400 kampe spillede italieneren i den bedste italienske fodboldrække for Roma, AC Milan, Inter, Bari, Sampdoria og Parma.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER