Fodbold nyheder

Torsdagens engelske rygter

Af Daniel Fisker

Jose Mourinho har transferplaner i Tottenham, som indbefatter muligheden for at blive genforenet med et par spillere. Derudover er det muligt, at Christian Eriksen alligevel forlænger sin kontrakt med Tottenham, fordi Mauricio Pochettino nu er fortid i klubben.

Article image
Ritzau-Scanpix

Den nye Tottenham-manager Jose Mourinho vil forsøge at hente Gareth Bale i Real Madrid. Den portugisiske manager var også interesseret i at hente den walisiske superstjerne, da han stod i spidsen for Manchester United. (AS)

Jose Mourinhos ønskeliste indbefatter desuden Sporting Lissabon-midtbanespilleren Bruno Fernandes, Benfica-forsvareren Ruben Dias og Manchester United-midtbanespilleren Nemanja Matic. (Independent)

Den tidligere Arsenal-forsvarer Martin Keown er overbevist om, at ”The Gunners” burde overveje at ansætte den tidligere Tottenham-manager Mauricio Pochettino. (Mail)

Mauricio Pochettino blev tvunget til skriftligt at sige farvel til Tottenham-truppen. Han fik således ikke lov til at tage personlig afsked med sine spillere. (Sun)

Det er muligt, at Christian Eriksen, Toby Alderweireld og Jan Vertonghen underskriver nye kontrakter med Tottenham, fordi Mauricio Pochettino nu er fortid i klubben. (Mirror)

Jose Mourinho har understreget over for Tottenham-direktøren Daniel Levy, at angrebsprofilen Harry Kane ikke må få lov til at forlade klubben. (Mail)

Pierre-Emerick Aubameyang har stadigvæk ikke forlænget sin kontrakt med Arsenal. Grunden hertil er, at den gabonesiske angriber venter på en henvendelse fra FC Barcelona. (Mirror)

Manchester United overvejer at hente AS Roma-angriberen Edin Dzeko til januar. (ESPN)

Den engelske landsholdsspiller James Maddison overvejer at underskrive en ny kontrakt med Leicester City, selvom rygterne længe har sendt den 22-årige midtbanespiller til Manchester United. (Manchester Evening News)

Arsenal har optrappet interessen i Red Bull Salzburg-angriberen Erling Håland. ”The Gunners” har i den forbindelse inviteret teenagerens far – den tidligere Leeds-midtbanespiller Alf-Inge Håland – til at besøge klubbens træningsanlæg. (Sport Bild)

Manchester United-managren Ole Gunnar Solskjær er fast besluttet på at hente teenagesensationen Erling Håland til Manchester United. (Mail)

Inters planer om at hente Chelsea-angriberen Olivier Giroud til Italien kan ende med at blive forpurret af franskmandens krav. (La Gazzetta dello Sport)

Aston Villa har planer om at hente en angriber, når januar-transfervinduet åbner. Premier League-klubben overvåger kandidater i Italien, Spanien og Frankrig, mens Aston Villa også sættes i forbindelse med Rangers-angriberen Alfredo Morelos. (The Athletic)

Everton har mulighed for at hente AC Milan-angriberen Krzysztof Piatek i en byttehandel, som sender Evertons tidligere Juventus-spiller Moise Kean til Milano. (Sport Witness)

Arsenals talentspejdere holder i øjeblikket et vågent øje med Red Bull Salzburg-midtbanespilleren Dominik Szoboszlai. ”The Gunners” ser efter sigende det ungarske stortalent som en potentiel afløser for Granit Xhaka, som kom på kollisionskurs med klubbens fans og derfor blev frataget anførerbindet. (Football Insider)

Manchester City, Everton og Bayern München forsøger alle at hente den 21-årige Hoffenheim-spiller Dennis Geiger, som tidligere har repræsenteret Tysklands U21-landshold. (Sport 1)

Newcastle United, Leicester City og Celtic holder et vågent øje med den 20-årige kantspiller Stephane Diarra, som spiller i Ligue 2-klubben Le Mans. Diarra er født i Elfenbenskysten, men han har også fransk statsborgerskab. (L’Equipe)

Chelsea har sluttet sig til Liverpool og Napoli i kapløbet om den 21-årige Genk-profil Sander Berge. (Goal)

Arsenal og Liverpool er begge blevet sat i forbindelse med den 17-årige Red Bull Salzburg-angriber Karim Adeyemi. (HITC)

Everton har planer om at holde igen i forhold til at hente en midterstopper til januar, selvom storinvestoren Farhad Moshiri er villig til at finansiere et stort spillerkøb. (Football Insider)

Arsenal-manageren Unai Emery er favorit til at blive den næste Premier League-manager, som får en fyreseddel stukket i hånden. (Mirror)

Liverpool-profilerne Mohamed Salah og Andrew Robertson kommer ikke til at blive kampklare til lørdagens Premier League-kamp mod Crystal Palace. (Sky Sports)

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik