Christian Bang Jensen

Avis: Gareth Bales eneste mulighed er Kina

Ifølge kilder tæt på den spanske sportsavis ”AS” vil den walisiske landsholdspiller forlade Real Madrid til januar, men et skifte ser svært ud, og Kina synes at være den mest sandsynlige destination.
Gareth Bale har haft seks turbulente år i den spanske hovedstad, siden han skiftede fra Tottenham til Real Madrid for en rekordsum. Over den seneste måned har forholdet mellem klub og spiller dog nået et nyt lavpunkt, hvor de gamle problemer og kritikken fra fans kombineret med forholdet til træner Zinedine Zidane og det manglende sommerskifte til Kina ikke har gavnet kantspillerens humør.

- Bale (og James) er ikke skadet, men de er ikke tilgængelige, udtalte Zinedine Zidane for nyligt til sportsavisen ”AS”, hvilket tilførte ekstra brænde til Bale-bålet. Endnu mere brænde kom der på det bål, da waliseren blev udtaget og senere startede i Wales' kvalifikationskamp mod Aserbajdsjan lørdag aften.

Ifølge kilder tæt på avisen planlægger waliseren at forlade Real Madrid, men der er ikke mange klubber, som har meldt deres interesse for kantspilleren, og Kina ligner efterhånden den eneste mulighed.

Det er angiveligt Gareth Bales høje løn på 127 millioner kroner om året, hans skadeshistorik og hans alder, som er de afgørende faktorer for waliserens fremtid. Den 30-årige tidligere Tottenham-spiller er ikke villig til at gå ned i løn, hvilket, kombineret med de andre faktorer, lukker døren hos de fleste europæiske topklubber og klubber i MLS og Qatar. Også den kinesiske klub Shanghai Shenhua, som kantspilleren tidligere har været rygtet til, har nægtet deres interesse.

Det læser brugerne på INDKAST lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER