Tobias Mølgaard Sørensen

Mandagens engelske rygter

Arsenal sætter tidsfrist for deres manager, Crystal Palace på angriberjagt i Skotland, og Chelsea-angriber er parat til at slås for sin plads på holdet.
Arsenals spanske manager, Unai Emery, har fået en måned til at redde sit job. (Sun)

Manchester City overvejer at byde på RB Leipzigs franske forsvarssspiller Dayot Upamencano til janaur. (90 Min)

Arsenal vil tilbyde Granit Xhaka til tyske Mönchengladbach, som en del af handlen, hvis de får midtbanespilleren Denis Zakaria den anden vej. (Mirror)

Manchester United prøver at skrive under med den norske angriber Erling Braut Haaland til januar, og de vil efterfølgende leje ham til sin nuværende klub Red Bull Salzburg for resten af sæsonen. (ESPN)

Crystal Palace vil byde omkring 180 millioner for Celtics franske angriber Odsonne Edouard. (Sun)

Manchester United og Arsenal følger nøje med i Hartlepool, hvor den 17-årige Brad Young findes. Klubberne er meget varme på at sikre sig den unge målmand. (Sun)

Manchester United skal have en snak med deres unge Tahith Chong og hans repræsentanter, da klubben har modtaget et bud fra Juventus. (Metro)

Chelsea er interesseret i Wigans 17-årige Joe Gelhardt, der også bliver overvåget af de andre storklubber i Premier League. (Star)

Belgiske Michy Batshuayi ønsker at blive i Chelsea og kæmpe for sin plads i angrebet, og han vil dermed ikke forlade klubben til januar. (Sun)

Den tidligere Tottenham-angriber Clive Allen, som har været kicker i amerikansk fodbold, mener, at Harry Kane også kommer til at blive en del af den sport i fremtiden. (Star)

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER