Fodbold nyheder

Avis:
Ronaldo godkender Juventus-transferplan

Af Daniel Fisker

Cristiano Ronaldo har tilsyneladende godkendt Juventus’ plan om at hente Paul Pogba tilbage til Torino.

Article image
Ritzau-Scanpix

Rygterne sendte i løbet af sommerens transfervindue Paul Pogba tilbage til Juventus. Noget tyder på, at ”Den Gamle Dame” ikke har opgivet den franske verdensmester.

I hvert fald rapporterer Mirror, at Juventus i øjeblikket overvejer et januar-bud, hvilket er blevet godkendt af Cristiano Ronaldo.

”Den Gamle Dame” skal dog ikke være sikker på at få Paul Pogba i fred. Rygterne har længe sendt den franske midtbanespiller til Real Madrid, hvor Zinedine Zidane efter sigende står på spring for at få fingrene i sin landsmand.

Manchester United har hidtil holdt fast i deres priskrav på godt og vel halvanden milliard kroner, hvilket hidtil har holdt Pogba på Old Trafford.

Mirror rapporterer i den forbindelse, at både Juventus og Real Madrid er ivrige efter at genoplive interessen i Paul Pogba.

Den engelske avis citerer El Desmarque for, at Cristiano Ronaldo har vendt tommelfingeren op til at få den 26-årige verdensmester til Juventus.

El Desmarque rapporterer ydermere, at Real Madrid måske vil teste Manchester Uniteds priskrav med et bud på 1,3 milliard kroner.

Hvis man tager Pogbas tvivlsomme form og hans nuværende skade i betragtning, så kan United måske blive fristet til at sælge for mindre end halvanden milliard kroner, som ”The Red Devils” ellers forlangte i sommerens transfervindue.

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik

Champions League - RB Leipzig - Atlético Madrid