Tobias Mølgaard Sørensen

Fredagens internationale rygter

Dortmund jagter angriber i London, Beckhams klub vil have fingre i Real Madrid-stjerne og AC Milan er frontløbere for at hente Zlatan.
Dortmund deltager i jagten på Chelsea-angriberen Olivier Giroud, der netop nu er rygtet til Inter. (Mirror)

Kroatiske Mario Mandžukić er på radaren hos flere af klubberne i den amerikanske liga MLS. (Calciomercatio)

Atlético Madrid gør klar til at byde på Barcelonas midtbanespiller Ivan Rakitić, og han vil derfor skifte til den spanske hovedstad i januar. (Moviestar)

AC Milan er favorit til at få fat i den svenske angriber Zlatan Ibrahimović til januar, men det kræver en del at nå til enighed, mener den italienske klub. (Calciomercato)

David Beckham håber, at hans amerikanske klub kan skrive under med Real Madrid-stjernen Luka Modrić, og han bliver dermed deres første store transfer og vil være med til at kickstarte Inter Miami-franchisen. (AS)

Juventus kan sende deres tyske midtbanespiller Emre Can til Manchester United til januar, og de kan få ham til lavpris. (Calciomercato)

Napoli og Liverpool ligger side om side for at købe Genks norske midtbanespiller Sander Berge ifølge Genks sportsdirektør. (Radio Punto Nuovo)

Det ligner, at Napoli må lade den albanske landsholdsspiller, Elseid Hysaj, gå gratis til sommer, men de kunne ifølge spillerens agent have fået knap 350 millioner for deres back, hvis de solgte til Chelsea i sommer. (Daily Mail)

Den tidligere Chelsea-angriber Diego Costa står overfor tre måneder på sidelinjen for Atlético Madrid, men klubben vil ikke hente en ny angriber, selvom den spanske angriber må sidde ude i en længere periode. (Marca)

BT Sport har igen fået fornyet rettighederne til at vise Champions League, og kontrakten gælder for de næste tre sæsoner. (Telegraph)

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER