Tobias Mølgaard Sørensen

Fredagens engelske rygter

Manchester United har lagt billet ind på den norske komet, Tottenham mistede en stor transfer i sommer og knas i Chelsea-lejren.
Manchester United er favoritter til kapløbet om at få en underskrift fra den norske angriber Erling Braut Haaland. Ole Gunnar Solskjær trænede nemlig selv den talentfulde Red Bull Salzburg-spiller, da de begge var i Molde (Dagbladet i Norge)

Det er ligeledes tæt på, at Manchester United kan nå frem til en aftale med Juventus-angriberen Mario Mandžukić, og han skal måske træne med holdet allerede i december – en måned før det endelige skifte. (Tuttosport)

Newcastle er interesseret i at hente Arsenals ”persona non grata”, Granit Xhaka, på en lånaftale til januar. (Telegraph)

En af Tottenhams største skuffelser var, at man ikke kunne skrive under med Barcelonas Philippe Coutinho i sommer, og den 27-årige brasilianer endte derfor i Bayern München. (Sun)

Héctor Belleríns agent fortæller, at han overvejer situationen i Arsenal, efter der er blevet modtaget transferbud fra italienske klubber. (Sky Sport Italia)

League One-klubben Peterborough har givet et bud på den engelske angriber Ivan Toney, der ligeledes er blevet sat i forbindelse med Burnley og Bournemouth. (Sun)

Aston Villa-bossen, Dean Smith, har givet sin bekræftelse på, at klubben gerne vil sælge den kroatiske målmand, Lovre Kalinić, i januar. (Football Insider)

De 114 Manchester City-fans, der rejste til Kharkiv for at se Champions League-kampen mellem City og Shakhtar Donetsh i denne sæson, har modtaget et personligt brev fra manager Pep Guardiola, og de har samtidig fået gratis billetter til returopgøret i Manchester. (Manchester Evening News)

Frank Lampard vil igen forsøge at få Shay Given til at blive en del af trænerstaben i London-klubben, og der er begyndt at være overvejelser om at sælge den spanske Chelsea-målmand, Kepa Arrizabalaga, efter en række mindre gode præstationer. (Daily Mail)

Manchester United håber på, at deres franske midtbanespiller, Paul Pogba, vil være tilbage fra skade og dermed være klar til derbyet mod Manchester City 7. december. (Sun)

Den tidligere Chelsea-angriber Didier Drogba blev tilbudt den perfekte trænerrolle i klubben, men han valgte at sige nej, da han gerne vil byde på jobbet som præsident for Elfenbenskystens fodboldforbund. (Metro)

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER