Fodbold nyheder

Luis Suarez efterspørger en udfordrer i Barcelona

Af Mads Sigh Lund Andersen

Barcelona har ikke nogen naturlig afløser for Suarez, efter klubben solgte Alcacer.

Article image
Ritzau-Scanpix

Efter fem sæsoner i Barcelona er Luis Suarez efterhånden blevet 32 år gammel, og bliver 33 i januar. Suarez er godt klar over, at hans alder på et tidspunkt ikke vil lade ham spille på det absolut højeste niveau mere. Derfor efterspørger han nu en udfordrer, der kan give ham konkurrence på angriberpladsen.

- Der vil være et tidspunkt, hvor min alder ikke vil tillade, at jeg spiller på det høje niveau, der er nødvendigt for Barcelona, men mens jeg kan, og har styrken, ville det være meget bedre, hvis de hentede en udfordrer. Det er ikke mærkeligt, hvis de leder efter, eller vil hente en anden angriber. Det er realiteten i fodbold. Det vil være bedre for mig, fordi det vil give mig krav, og det vil være bedre for klubben, fordi det vil styrke konkurrencen, sagde Suarez til Ovacion.

Suarez talte også, om hans oplevelser igennem de fem år på Camp Nou.

- Det har været fem år, hvor der altid har været det samme høje pres, og jeg har altid forsøgt at reagere på den samme måde. Det er ikke nemt at spille hos en klub som denne og vinde sin plads. Du har en eksamen hver tredje dag. Der er ikke nogen afslapning, og en dårlig dag på kontoret bliver ikke tilgivet, fortsatte Suarez.

Mere om Luis Suárez

Mere om Barcelona

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik