Fodbold nyheder

Torsdagens internationale rygter

Af Daniel Fisker

Den næste FC Barcelona-træner hedder muligvis Ronald Koeman, mens Napoli kan blive tvunget til et mindre profiludsalg.

Article image
Ritzau-Scanpix

Den hollandske landstræner Ronald Koeman har løftet sløret for, at der er en mulighed for, at han sætter sig i trænersædet i FC Barcelona efter EM-slutrunden i 2020. (Marca)

Napoli kan blive tvunget til at sælge to af klubbens helt store stjerner Kalidou Koulibaly og Dries Mertens til spotpris, fordi de har fået en så dårlig start på sæsonen. (Ilmattino)

David Beckham har ringet til de spillere, som han kunne tænke sig at rekruttere til sit Inter Miami-hold. Barcelona-angriberen Luis Suarez, Real Madrid-playmakeren James Rodríguez og Paris Saint-Germain-angriberen Edinson Cavani er alle sat i forbindelse med den nye MLS-klub. (Sun)

Napoli er parate til at byde på Red Bull Salzburgs teenagesensation Erling Håland. Buddet kommer til at lyde på omkring 305 millioner kroner. (Gazzetta dello Sport)

Ivan Rakitic har løftet sløret for, at han er utilfreds med mængden af spilletid på FC Barcelonas førstehold. (Sky Sports)

AS Roma har tilbudt midtbaneprofilen Lorenzo Pellegrini en ny kontrakt i et forsøg på at komme eventuelle bejlere i forkøbet. (Gazzetta dello Sport)

Paris Saint-Germain er begyndt at lede efter erstatninger for Kylian Mbappé, som er et af de varmeste navne på rygtebørsen. (Liverpool Echo)

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik