Fodbold nyheder

Morata:
Chelsea-tiden gjorde mig skør

Af Tobias Mølgaard Sørensen

Atlético Madrid-angriberen Álvaro Morata har fortalt om sin tid i Chelsea, hvor han blev skør, og holdkammeraterne satte tvivl om hans evner.

Article image
Ritzau-Scanpix

Det er en angriber, som har genfundet selvtilliden og målfarligheden efter skiftet til spanske Atlético Madrid. Han er oppe på seks scoringer i seks kampe, og han virker som en afgørende faktor for holdet i La Liga og Champions League.

Den 27-årige spanier har været ude i spanske COPE-radio og fortalt om sin nuværende tilværelse og om den frygtelige tid i engelsk fodbold.

- Jeg er lykkeligere nu. Det var ikke et godt tidspunkt i min fodboldkarriere, jeg var oprørt og kunne ikke nyde det. Til tider troede jeg heller ikke på mig selv og mine evner, sagde Álvaro Morata.

- Jeg spillede en del kampe i England, og jeg havde en fornemmelse af, når jeg kom ud i omklædningsrummet, så kiggede alle mine holdkammerater på mig, og jeg vidste, at de ikke troede på mig. Det gjorde mig skør. Jeg havde det forfærdeligt.


- Jeg har smadret min telefon efter en kamp. Jeg var kommet hjem, også kastede jeg den mod en væg, så oprørt var jeg.

Morata er med for det spanske landshold i deres EM-kvalifikationskampe mod Malta på fredag og Rumænien på mandag. Han har scoret tre mål i sine sidste fire landskampe.

Mere om Álvaro Morata

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik