Fodbold nyheder

Morata:
Chelsea-tiden gjorde mig skør

Af Tobias Mølgaard Sørensen

Atlético Madrid-angriberen Álvaro Morata har fortalt om sin tid i Chelsea, hvor han blev skør, og holdkammeraterne satte tvivl om hans evner.

Article image

Det er en angriber, som har genfundet selvtilliden og målfarligheden efter skiftet til spanske Atlético Madrid. Han er oppe på seks scoringer i seks kampe, og han virker som en afgørende faktor for holdet i La Liga og Champions League.

Den 27-årige spanier har været ude i spanske COPE-radio og fortalt om sin nuværende tilværelse og om den frygtelige tid i engelsk fodbold.

- Jeg er lykkeligere nu. Det var ikke et godt tidspunkt i min fodboldkarriere, jeg var oprørt og kunne ikke nyde det. Til tider troede jeg heller ikke på mig selv og mine evner, sagde Álvaro Morata.

- Jeg spillede en del kampe i England, og jeg havde en fornemmelse af, når jeg kom ud i omklædningsrummet, så kiggede alle mine holdkammerater på mig, og jeg vidste, at de ikke troede på mig. Det gjorde mig skør. Jeg havde det forfærdeligt.


- Jeg har smadret min telefon efter en kamp. Jeg var kommet hjem, også kastede jeg den mod en væg, så oprørt var jeg.

Morata er med for det spanske landshold i deres EM-kvalifikationskampe mod Malta på fredag og Rumænien på mandag. Han har scoret tre mål i sine sidste fire landskampe.

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik