Fodbold nyheder

Onsdagens engelske rygter

Af Christian Bang Jensen

Chelsea bøder, Tur-retur for Memphis Depay og so long Xhaka.

Article image
Ritzau-Scanpix

Manchester City er klar til at tage kampen op for Rennes’ 17-årige stjerneskud Eduardo Camavings underskrift, efter den angolansk-fødte midtbanespiller har imponeret stort i begyndelsen af Ligue 1-sæsonen (90min)

Chelsea-manager Frank Lampard holder et tæt greb om omklædningsrummet og sætter en bøde på 22.000 kroner, hvis spillerne kommer for sent til træning. (Mirror)

Lyons og det hollandske landsholds angriber Memphis Depay siger, at han "ikke ønsker at tale om rygter" efter at være blevet knyttet til et skifte til Tottenham for 435 millioner kroner. (Football.London)

Den schweiziske midtbanespiller Granit Xhaka har været på klubjagt i Italien efter at være blevet frataget anførerbindet i Arsenal. En transfer til AC Milan til januar er på tale. (Star)

Tottenham har valgt Romas italienske midtbanespiller Lorenzo Pellegrini som en potentiel erstatning for Christian Eriksen. (Fodbold Italia)

Nemanja Matic ønsker at forlade Manchester United, muligvis allerede til januar, med Italien som den mest sandsynlige destination for den serbiske midtbanespiller. (Telegraph)

Tottenham-manager Mauricio Pochettino risikerer en fyreseddel, hvis Spurs taber til West Ham efter landsholdspausen. (Telegraf)

Arsenal har givet Colorado Rapids midtbanespilleren Cole Bassett en ugelang prøvetræning, og den 18-årige amerikaner kunne slutte sig til "The Gunners" til januar. (Sun)

Wolves er blevet enige med den 17-årige hollandske forsvarsspiller Nigel Lonwijk fra PSV Eindhoven om en aftale fra januar på 1,5 millioner kroner. (Birmingham Live)

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik