Tobias Mølgaard Sørensen

SKY: City-stjerne droppes af landsholdet

Den engelske landstræner har valgt at se bort fra Raheem Sterling efter optøjerne med Joe Gomez i søndagens Premier League-kampen med Manchester City og Liverpool.
Det virkede ikke til, at konflikten mellem de to engelske landsholdsspillere ville vokse sig større efter søndagens opgør. Joe Gomez blev skiftet ind i slutminutterne for Liverpool og hurtig efter endte han i karambolage med City-angriberen Raheem Sterling, hvor de skubbede til hinanden og uddelte skældsord.

Nu er de sammen med det engelske landshold, og Gary Southgate har mærket, at der stadigvæk er uroligheder mellem de to. Han har taget konsekvensen, og det betyder, at Sterling ikke vil spille på torsdag, når England møder Montenegro i den syvende runde af EM-kvalifikationen. Det er dog Montenegros ottende og sidste kamp i kvalifikationen, og en sejr vil ikke få dem til EM.

- Vi har taget beslutningen om ikke at overveje Raheem til kampen mod Montenegro torsdag, fortalte den engelske Landstræner til SKY SPORTS.

- En af de store udfordringer og styrker for os er, at vi har været i stand til at adskille klubrivaliseringen, når spillere er samlet med landsholdet. Desværre var følelserne ved gårsdagens kamp stadig rå (mellem Joe Gomez og Raheem Sterling, red.). Min følelse er, at det rigtige for holdet er den handling, vi har truffet.

City-spilleren har selv været på Instagram, hvor han udtrykte sig omkring forholdet til Joe Gomez. Han mener, at spændingerne mellem de to er væk nu, efter de har fået talt ud og diskuteret, hvad der skete i kampens hede. Selvom Sterling fortalte, at alt er fint, får det ikke landstræneren til at tage sin angriber med til torsdagens kamp.


Vis dette opslag på Instagram

Et opslag delt af Raheem Sterling x (@sterling7) den


Det læser brugerne på INDKAST lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER