Liverpool - Manchester C

England: Premier League
Liverpool Fabinho (6), Mohamed Salah (13), S. Mané (51)
AnfieldFuld tid3-1Tilskuere: 53.324
Manchester C B. Silva (78)
OptaktLineupReferatVideo

Liverpool vinder dramatisk mesterskabskamp

Af Torsten Brix

Masser af dommerfokus da Manchester City følte sig bortdømt.

Article image
Ritzau-Scanpix

Søndagens mesterskabskamp på Anfield Road fik en højdramatisk start, da Liverpool efter et dusin minutter var foran med 2-0, men skulle Manchester City kort tid forinden Fabinhos mål have haft et straffespark?

I optakten til kampen var Indkast inde på, at Manchester Citys midterforsvar var lidt tunge overfor Liverpools hurtige angribere, og ved Mohamed Salahs mål til 2-0 var egypteren klart hurtigere i opfattelse og udførelse end City-forsvaret. Kort efter pausen så City-forsvaret igen lidt skidt ud, da Kyle Walker slet ikke havde styr på Sadio Mane på indlægget fra Jordan Henderson, inden Liverpool kom foran med 3-0.

Med et dusin minutter igen fik Bernardo Silva reduceret, og efterfølgende følte Pep Guardiola sig for anden gang i kampen snydt for et straffespark, men det sluttede 3-1, og dermed har Liverpool hele ni points forspring i toppen af Premier League.

Ikke siden 2002 har City vundet på det legendariske stadion, og det var de heller ikke rigtig tætte på i dag, men de følte sig også bortdømt af dommer Michael Oliver.

Mere om kampen

Mere om holdene

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik