B. Silva (78)
Torsten Brix

Liverpool vinder dramatisk mesterskabskamp

Masser af dommerfokus da Manchester City følte sig bortdømt.
Søndagens mesterskabskamp på Anfield Road fik en højdramatisk start, da Liverpool efter et dusin minutter var foran med 2-0, men skulle Manchester City kort tid forinden Fabinhos mål have haft et straffespark?

I optakten til kampen var Indkast inde på, at Manchester Citys midterforsvar var lidt tunge overfor Liverpools hurtige angribere, og ved Mohamed Salahs mål til 2-0 var egypteren klart hurtigere i opfattelse og udførelse end City-forsvaret. Kort efter pausen så City-forsvaret igen lidt skidt ud, da Kyle Walker slet ikke havde styr på Sadio Mane på indlægget fra Jordan Henderson, inden Liverpool kom foran med 3-0.

Med et dusin minutter igen fik Bernardo Silva reduceret, og efterfølgende følte Pep Guardiola sig for anden gang i kampen snydt for et straffespark, men det sluttede 3-1, og dermed har Liverpool hele ni points forspring i toppen af Premier League.

Ikke siden 2002 har City vundet på det legendariske stadion, og det var de heller ikke rigtig tætte på i dag, men de følte sig også bortdømt af dommer Michael Oliver.