Fodbold nyheder

Premier League-manager:
VAR vil få managers fyret

Af Mads Sigh Lund Andersen

Evertons manager, Marco Silva, er ikke tilfreds med VAR-systemet.

Article image
Ritzau-Scanpix

Everton har i denne sæson været i den uheldige ende af flere VAR-kendelser, i hvert fald hvis man skal tro deres manager, Marco Silva. En af disse kom i 1-1-kampen mod Tottenham, hvor Dele Allis hånd på bolden ikke blev til et straffespark, selvom VAR kiggede på det i fire minutter. Silva mener også, at managers og trænere generelt ikke er tilfredse med VAR-systemet. Det fortalte Silva, da han snakkede om Jürgen Klopps kritik af VAR.

- Jeg snakker ikke bare om mig selv, han (Klopp, red.) snakkede generelt om VAR, og han har fuldstændig ret (i sin kritik, red.). Det er også min mening og alle managers i hele verdens holdning ikke bare her i Premier League. Det var så tydeligt det sidste tre-fire kampen, og det har kostet os fem-seks point. Hvor ville vi være med de point? Jeg er slet ikke i tvivl om, at vi ville spille bedre, hvis vi havde de point, sagde Silva ifølge Sky Sports.

- Ethvert hold i hele verden spiller med mere selvtillid, når de er højere i tabellen. Nu er vi ikke i den position, vi gerne vil være, jeg er ikke tilfreds med positionen vi er i, men jeg ved tingene ville være helt anderledes, hvis fodbold var fair overfor os, fortsatte Silva.

Mere om Everton

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik